می‌دانیم که میوه‌ها و سبزیجات را باید قبل از مصرف با آب تمیز بشوییم، اما پژوهشگران دانشگاه مینه‌سوتا توصیه می‌کنند که شستن میوه‌ها و سبزیجات با محلول آب و سرکه به میکروب‌زدایی بهتر کمک می‌کند.توصیه می‌شود جهت پخت سبزیجات ابتدا آب را تا حدود 60 درجه سانتی‌گراد گرم کرده و سپس سبزیجات داخل آن ریخته شود زیرا حرارت آب باعث از بین رفتن آنزیم‌هایی می‌شود که می‌توانند ویتامین‌ها را از بین ببرند.

راهنمای شستن سبزی,بهترین روش نگهداری سبزی

مشاهده در ادامه مطلب .


ترفند های خانه داری سبزیجات منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

αηgєℓ тαℓк آموزگار شاد قرابیه|سفارش آنلاین کیک و شیرینی غرفه سازی رایکا ش رشته برق تولد دوباره بیا تو موزیک فیلم دانلود